Новите климатици Daikin въздушен инвертор външни имат подобрен дизайн за повишаване на ефективността във всички сфери.
RZQ-D Супер Инвертор (1 фаза) и RZQS-D Комфортни Инвертор имат подобрен дизайн за повишаване на ефективността във всички области, до 23% увеличение на ефективността и охлаждане до 11% увеличение на отопление ефективност в случай на новия RZQS100D в сравнение със стария модел RZQS100C. И двамата продължи да подкрепя присъединяването на широка гама от вътрешни тела и задържане на широк кръг работна температура. В RZQ Супер Инвертор и RZQS Комфортни Инвертор са разработени за търговски приложения като магазини, ресторанти и офиси.

RZQ Супер Инвертор: висока ефективност, гъвкава инсталация
Новият RZQ-DV1 Супер Инвертор разполага началото ченге / EER в пазар с енергия етикет на рейтинги в повечето конфигурации. Подобно на предишните RZQ-CV1, новите RZQ подкрепя разширен диапазон: охлаждане при външни температури от -15 ° C до 50 ° C и отопление до -20 ° C.
В RZQ е гъвкава по отношение на тръби с диаметър. Макар да използва R-410 хладилен агент, като предишните модели, устройството поддържа и повторното използване на съществуващите R-22 или R-407C областта тръби. Това означава по-лесно инсталиране и ниски разходи за инсталация, когато модернизиране на съществуващите сгради. Тръбопровод дължина до 95 м се поддържат. В RZQ е подходящо и за технически охлаждане, както в областта на компютърните и други технически помещения.

RZQS Комфортни Инвертор: подобряване на ефективността
Новият RZQS-D Комфортни инвертор също се е подобрило ченге / EER над предишните модели RZQS-C, с рейтинги енергийния етикет на Б в повечето конфигурации. Той запазва своите предшественици разширен диапазон – с охлаждане на външните температури до 46 ° C и отопление до -15 ° C – и поддържа множество вътрешни тела.

Построен е на
И двете единици акции на акцент върху качеството на Daikin. Специални акрил предварително покрити перки предотврати корозия на топлообменника и да устои тежки метеорологични условия. Външният единици – на разположение в 3,4,5,6 модели HP – са оборудвани с високо качество люлка Daikin или компресор свитък, известни с ниско ниво на шум, висока енергийна ефективност и безпроблемна работа.